Skocz do zawartości

Częstotliwości kanałów na 1,2GHz

HuGuSiK23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przystępując do budowy biquada zacząłem szukać konkretnych wymiarów reflektora i innych. Aby wyliczyć konkretne, potrzebuję dokładną częstotliwość kanału 15. Korzystając z tej strony wystarczy wpisać częstotliwość(niestety na stronie kanały tylko na 2,4GHz)danego kanału i otrzymujemy wymiary co najmniej dokładne. Tak więc, czy ktoś mógłby podać dokładną częstotliwość kanału 15 na 1,2GHz?

Z góry dziękuję za odpowiedzi,

Pozdrawiam

Hubert :wink:

Gość Anonymous
Opublikowano

Wszystko zależy od producenta. Napisz (pokaż) jaki nadajnik masz bo bez tego może być ciężko.

Opublikowano

mam ten sam zestaw. Latasz na standardowych bacikach? Jakie odleglosci osiagasz? Kanal 15 podobno najlepszy, diem tak pisał. Ja mam w planie spacer po kanalach i testy.

Opublikowano

Jeszcze nie latam. Czaje się na jakieś przenośne DVD, ale z racji tego, że mieszkam i uczę się 50km od domu to nie bardzo jest czas w weekendy na szperanie po allegro. Teraz robię kurs szybowcowy również poza domem i bywam jedynie w weekendy. Teraz praktyka i przy sprzyjającej pogodzie myślę, że w 2 tygodnie się wyrobimy :)

Odnośnie kanału to właśnie dlatego pytałem o 15, bo kol. Diem pisał w swoim temacie o nim jako najlepszym.

Małymi kroczkami szykuję się do latania :)

Opublikowano

No to srebra, jantara i kompletu diamentow zycze. Pamietaj przy laszowaniu pirata zeby domykac hamulce w zakretach podczas holu nie zdejmuj lapy z dzwigni hamulcow! Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.