Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Mam silniczek szczotka 400 Zakupiłem regulator jak w temacie. Podłączyłem na krótka działa OK. Wsadziłem do modelu podłączyłem i zdziwienie. Odwrotnie reaguje na drążek. Czyli drążek w dół silnik max. a jak drążek w górę silnik staje. Panowie co jest nie tak. !! :oops: :oops: Przecież powinno być chyba odwrotnie?? A mam MODE 2 jeśli to coś zmienia.
merlin1212 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Najpewniej masz ustawiony rewers na kanale gazu w aparaturze.Zmienic w menu aparatury i będzie dobrze.
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 No własnie że nie było rewersu. Teraz ustawiłem rewer i działa tak jak powinno. czyli wajcha na dole silnik stoi, wajcha na górze silnik max. No i dla tego pytam bo sie mocno zdziwiłem.
tomekr Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 W futabie z reguły ustawiamy rewers na gazie
Konrad_P Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzieki Tomek. Bo już myślałem że coś spier... niczyłem przy podłaczaniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.