Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mam silniczek szczotka 400 Zakupiłem regulator jak w temacie. Podłączyłem na krótka działa OK. Wsadziłem do modelu podłączyłem i zdziwienie. Odwrotnie reaguje na drążek. Czyli drążek w dół silnik max. a jak drążek w górę silnik staje. Panowie co jest nie tak. !! :oops: :oops: Przecież powinno być chyba odwrotnie?? A mam MODE 2 jeśli to coś zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Najpewniej masz ustawiony rewers na kanale gazu w aparaturze.Zmienic w menu aparatury i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No własnie że nie było rewersu. Teraz ustawiłem rewer i działa tak jak powinno. czyli wajcha na dole silnik stoi, wajcha na górze silnik max. No i dla tego pytam bo sie mocno zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 W futabie z reguły ustawiamy rewers na gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzieki Tomek. Bo już myślałem że coś spier... niczyłem przy podłaczaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.