meloow Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam, mam silniczek 2cm i tak sobie myślę co by tu zrobić po ten silnik niestety w necie jakoś nie potrzefię znaleźć nic sensownego pod silnik 2cm. Może ktoś z was ma jakieś plany modeli właśnie pod taki silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam Niestety nie mam szklanej kuli :devil: a szkoda :devil: sprecyzuj o co biega. mały zwinny wariat :crazy: czy wielki spokojny motoszybowiec 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Hey. Co by Cię interesowało? Funfly, trainerek, jakiś szybki akrobacik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 no właśnie teoretycznie nie ma znaczenia zbuduję ten który mi wpadnie w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 niezly wariat z tego , mialem na elektryku , ale jest tez w wersji spaliny http://chomikuj.pl/woyager/Galeria/modelarskie/Little_sport_model-1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 dzieki janosik, całkiem fajne te plany i modelik zresztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 I ja sobie zassałem Nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać, zwłaszcza że też mam podobnej pojemności motorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.