leszek_c Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Stworzyłem filmik, kiedy to jednego dnia latałem i straciłem kontrole nad samolotem i wpadłem do wielkiego błotnistego rowu. Akcja zaczyna się od 3:53. To nie jest śmieszne, prawie nie straciłem życia:) [vimeo]http://vimeo.com/13434092[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja tak kiedyś zostawiłem trampki dla archeologów. Ale widać, że byłeś obuwniczo przygotowany. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie zupełnie;) Zostawiłem swoją dziewczynę by pilnowała samolotu i pojechałem szybko do zakładu pracy pozyczyć gumiaki:) Na szczęście długo nie czekała ok 25 minut, ale i tak była wściekła:) Troche chłodno było a ona w krótkim rękawku. Potem jej przeszło jak sie usmiała z mojej akcji ratunkowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.