Marcus Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam Was. Kilka słów o moim problemie. Spróbuję wytłumaczyć to najprościej, jak się da. Mogę kontrolować gazem albo od połowy w dół, albo od połowy w górę. Zależy jak pokombinuję z rewersami. TJ. np. w konfiguracji "od połowy w górę:" drążek mam na zero - gaz 50% drążek wychylony max - gaz 100%. Analogicznie w drugim przypadku. Do komputera podłączam Turnigy 9X v2 kablem jack-jack. W mapowaniu czy kalibracji wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. Ale jednak wyraźnie coś jest nie tak. Może to i jakiś prosty sposób, może wystarczy tylko coś zaznaczyć... nie wiem. Mi się nie udało tego znaleźć więc proszę Was o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 przy kalibracji gdy prosi cie o ustawienie drążków w środkowej pozycji to gaz musisz ustawić na minimum - robisz tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak. Tak to wygląda po kalibracji, drążki w neutrum, gaz na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Gaz też w neutrum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Gaz też w neutrum ! A no widzisz. Tak myślałem, że to coś banalnego.. dzięki Ci! Masz plusika za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 dawno nie używałem fms'a więc...... :| UPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.