Marcus Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam Was. Kilka słów o moim problemie. Spróbuję wytłumaczyć to najprościej, jak się da. Mogę kontrolować gazem albo od połowy w dół, albo od połowy w górę. Zależy jak pokombinuję z rewersami. TJ. np. w konfiguracji "od połowy w górę:" drążek mam na zero - gaz 50% drążek wychylony max - gaz 100%. Analogicznie w drugim przypadku. Do komputera podłączam Turnigy 9X v2 kablem jack-jack. W mapowaniu czy kalibracji wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. Ale jednak wyraźnie coś jest nie tak. Może to i jakiś prosty sposób, może wystarczy tylko coś zaznaczyć... nie wiem. Mi się nie udało tego znaleźć więc proszę Was o pomoc.
pawel66 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 przy kalibracji gdy prosi cie o ustawienie drążków w środkowej pozycji to gaz musisz ustawić na minimum - robisz tak?
Marcus Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak. Tak to wygląda po kalibracji, drążki w neutrum, gaz na 0.
Marcus Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Gaz też w neutrum ! A no widzisz. Tak myślałem, że to coś banalnego.. dzięki Ci! Masz plusika za to.
pawel66 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 dawno nie używałem fms'a więc...... :| UPS
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.