modrzej Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 robraf, jak juz wspomniałem... wakacje mi się zaraz skończą nie mam weny na czekanie... f-150, chodzi o to, że jest tylko 10x6 najmniejsze jakieś master airscrew electric (chcę je wypróbować, bo APC jakoś nie przypadły mi do gustu... kupa kasy a i tak się łamią.. fakt trochę trudniej od GWS-a ale jednak lipne...) Czyli zaraz leci zamówienie... kurierem to pewnie w piątek już by wszystko u mnie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tak ciągnął ponad 900g Beavera na pół gazu z małym śmigłem 9x7.W 50 sek. filmu po nawrocie pełny gaz przez kilka sekund.Popatrz na ruch kamery. http://www.youtube.com/user/1010BASTEK1010#p/u/6/ThYSEPP4UWk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 f-150, spokojnie wierzę tak swoją drogą test "bo go rozerwie" miszcz Więc biorę ten silniczek... śmigło 10x6 i w weekend będzie można latać... tylko jeszcze jakiś z jeden pakiet trzeba dokupić bo z 2 to nie ma co nawet na pole się wybierać... A jeszcze jedno... jest sens brać takie łoże czy po prostu przykręcać do wręgi... (swoją drogą nawet nie wiem czy by pasowało, a do krzyżaków do TP nie mają:/ ) http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=4742 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 jak zadam pytanie ze szukam auta co da rade jechac 150 - 240 to nie podam przeciez matiza :-) pytanie bylo 1-1,5kg do dwudziestu paru A bez okreslenia wagi i wymiarow z emaxa 2822 tez wyciagniesz 1kg ...... przez chwile czy to bedzie to czego szukasz ? zadaj pytanie dokladniej to i odpowiedz dostaniesz dokladniejsza zawsze moglem napisac ze 6360 na 6s daje 1,5kg juz przy 15A w koncu tez bym sie zmiescil w Twoim pytaniu Pytaj dokladniej !!! Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Wyraźnie napisałem, że przy 3S bo reszta taka jak wymiary i masa jest dla mnie obojętna. Więc nie wiem co w tym pytaniu było niejasne... Zresztą już nie ważne! bo znowu będzie szukania dziury w całym... Ok temat uważam za zamknięty... kurier w drodze Dzięki za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.