brachup Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Gorąco polecam film z II Tarnowskiego Pikniku Modelarskiego i Zawodów Modeli Szybowców RC – 3-4.07.2010. Czekam na opinie i oczywiście zapraszam za rok Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Fajny filmik, impreza zdaje się udana, cóż chcieć więcej. Modelarstwo tego typu jakoś do mnie bardziej przemawia /narazie/ niż akrobacje i wiszenie na śmigle metr nad ziemią /nie ujmując kunsztu pilotarzu tym co tak potrafią/ Chyba pójdę w stronę latania rekraacyjnego i modeli makietowych czy pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pawełku,mnie się podoba nie wiedziałem że masz takie umiejętności.Podziękuj dziewczynie,bo też widziałem jak pracowała z kamerą.Będziesz miał zatrudnienie przy następnych imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.