mefisto.boogie Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Hej Mam na imię Marcin, wiele osób mnie zmiesza z błotem przez rówieśników ale nie mam co ukrywać, mam 14 lat a 30 grudnia skończę 15 Mieszkam w malowniczej gminie Dominowo, nie daleko Poznania gdzie mam dużo miejsca do fruwania ;D Nie wiem jak długo tu zagoszczę ponieważ co chwilę mam inne zainteresowanie i mnie samego to już wkurza :crazy: wśród nich było już Air Soft Guns, strzelectwo, modelarstwo [głównie modele pojazdów skala 1:24] , rożne sporty, a z RC to mnie zainteresował tylko Drift i Trial. Jak by to nie patrzec to RC jest drogie hobby ale pomyślałem że zdziałacie na mnie tak, iż to mnie naprawdę ,,wciągnie'' i zostanę z wami na dłużej . Póki co modelu jeszcze nie mam, ale się już przymierzam powoli Pozdrawiam, Marcin :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 siema :wink: tylko bądź grzeczny! :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Spoko :wink: Nie moja wina że niektórzy maja ADHD :roll: A i do was trafiłem przez przypadek szukając dużego forum o RC ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.