BIZON Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak się jeszcze zastanawiam - model ASW-28 z Hobby King (link w zestawieniu wyżej) jest z EURO WAREHOUSE (NIEMCY) - czy to oznacza że jeśli będę zamawiał całościowo cały komplet z HK to i tak przyjdą 2 paczki - 1 z HK z aparatura i druga z Niemiec z motoszybowcem ? A generalnie właśnie przeglądam HK i okazuje się że aparatury i ładowarek nie ma na stanie Wiecie jak długo trzeba czkać na dostawę asortymentu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak się jeszcze zastanawiam - model ASW-28 z Hobby King (link w zestawieniu wyżej) jest z EURO WAREHOUSE (NIEMCY) - czy to oznacza że jeśli będę zamawiał całościowo cały komplet z HK to i tak przyjdą 2 paczki - 1 z HK z aparatura i druga z Niemiec z motoszybowcem ? Poczytaj wątek o HobbyCity :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 BIZON, widzę ze będziesz robiś spore zakupy w HK. Przy okazji może mógl bys zamówić coś dla mnie? pakiet 1000mah, mini kamerkę, 2 silniczki, serwa 9g?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Podaj dokładnie co chcesz kupić. Zobaczymy co i jak i myślę że się uda wypracować kompromis. Mam tylko nadzieje że nie będzie cię zrażał czas oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 w zeszła zimę przesiadłem się ze sky lady na ASW 28 Pelikana. Gdyby nie to że na lotnisku było 30-40cm śniegu do domu wrócił bym po 10 min lotu z kadłubem w kawalkach. A tak śnieg amortyzowal każdy upadek i obyło sie bez strat. Model wymagający, ale tanie są do niego części zamienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dzisiaj złożyłem zamówienie w HK. Jako że czas oczekiwania jest bezpłatny - czekam na skompletowanie zamówienia. Wszystko było pięknie ładnie - sielanka - do momentu wybory przesyłki. Okazało się że w przypadku gdy w zamówieniu są pakiety Li-Po ich sumaryczna pojemność nie może przekroczyć 4500 mAh :!: Inaczej przesyłka Air Parcel jest niedostępna Więc pakiet do aparaturki poszedł się kochać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.