ECO400 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Zapraszam. To jest mój około 15 lot (wylatany pakiet) Lamą Esky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Co tam śnieg ci synek w domu pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No fajno Ci to wyszlo, tak apropos fajne skarpetki Co tam śnieg ci synek w domu pada Dawid zapomniał lodówkę zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Father, nie posprzątałem pokoju... troszkę się zakurzyło a pod światło wszystko widać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bliskość ziemi sprawia że heli nie będzie stabilny bynajmniej nie lama..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Taak wiem o tym. Turbulencje od wirnika nie pozwalają na dokładny lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ustaw te przedmioty na palikach metr nad ziemią i wtedy ćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Lama juz sprzedana znudziła mi się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Przy tak niskim lataniu lamą trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu aby wszyko wykonać tak jak się zaplanowało. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 akurat rozu nie ma tu nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.