Maciej Ritmann Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat. Szukam kogoś z Łodzi i okolic(do30km) kto byłby w stanie pożyczyć mi to co w temacie. Będzie mi potrzebne przy budowie statku(Tuna Clipper, pr. Lindberg)
eptita Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Raczej nie proś o takie rzeczy, bo ich Tobie nikt nie użyczy. Jeszcze klej i farby też?. Weź kolego zainwestuj około 300zł w kompresor i aerograf 0,2mm za mini. 450zł to sam zobaczysz że masz sprzęt na długie lata, i jest to dość drogie delikatne i osobiste narzędzie wątpię, że ktoś Ci pożyczy Pasche, Iwate itd. Mówisz że sprzątaczka, uszkodziła Ci jakiś tam model, to źle nie zarabiasz i biednej firmie nie pracujesz. Jeśli już się znajdzie chętny do pożyczki to odstąpi Ci jakiś szajs, który Ci napluje na model kilkadziesiąt zacieków. Pomyśl o tym jak masz zamiar się bawić w takie cuda
madrian Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Są butle z powietrzem do aerografów. Droga opcja na dłuższy czas, ale do jednego modelu może być. Na dłuższą metę lepiej sobie kupić kompresor, lub zbudować samemu, np. z kompresorka od lodówki. Aerograf lepiej kupić. Delikatny sprzęt i raczej mało kto by oddał w "ciemno". Obecnie nie są takie drogie. Koszt średniej jakości pakietu. :wink:
Callab Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A zwróciliście uwagę, że kolega wysłał to zapytanie ponad rok temu? Może już się zaopatrzył w międzyczasie w potrzebny sprzęt.
Maciej Ritmann Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 hahaha dopiero dotarłem. Kurde faktycznie rok ju minął, i jak kolega callab pisze: zaopatrzył się ale dzięki za troskę eptita
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.