Maciej Ritmann Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat. Szukam kogoś z Łodzi i okolic(do30km) kto byłby w stanie pożyczyć mi to co w temacie. Będzie mi potrzebne przy budowie statku(Tuna Clipper, pr. Lindberg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Raczej nie proś o takie rzeczy, bo ich Tobie nikt nie użyczy. Jeszcze klej i farby też?. Weź kolego zainwestuj około 300zł w kompresor i aerograf 0,2mm za mini. 450zł to sam zobaczysz że masz sprzęt na długie lata, i jest to dość drogie delikatne i osobiste narzędzie wątpię, że ktoś Ci pożyczy Pasche, Iwate itd. Mówisz że sprzątaczka, uszkodziła Ci jakiś tam model, to źle nie zarabiasz i biednej firmie nie pracujesz. Jeśli już się znajdzie chętny do pożyczki to odstąpi Ci jakiś szajs, który Ci napluje na model kilkadziesiąt zacieków. Pomyśl o tym jak masz zamiar się bawić w takie cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Są butle z powietrzem do aerografów. Droga opcja na dłuższy czas, ale do jednego modelu może być. Na dłuższą metę lepiej sobie kupić kompresor, lub zbudować samemu, np. z kompresorka od lodówki. Aerograf lepiej kupić. Delikatny sprzęt i raczej mało kto by oddał w "ciemno". Obecnie nie są takie drogie. Koszt średniej jakości pakietu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A zwróciliście uwagę, że kolega wysłał to zapytanie ponad rok temu? Może już się zaopatrzył w międzyczasie w potrzebny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 hahaha dopiero dotarłem. Kurde faktycznie rok ju minął, i jak kolega callab pisze: zaopatrzył się ale dzięki za troskę eptita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.