Miałczek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 witam nie wiem jaki odbiornik wybrać i żeby działał z Hitec Flasz 5 odbiornik 8kanałów FM/PPM 35Mhz kompatybily z JR ODBIORNIK GRAUPNER C17 8 kanalow FM OKAZJA ODBIORNIK FM 35Mhz 6ch np:do J-3 Cessna Skylark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Kup corone z synteza 6 kanałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 a z tych trzech to nic nie warto kupić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 nie dałeś linków to nie powiem... Polecam taką Corone : http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6498&Product_Name=Corona_Synthesized_Dual-Conv_Receiver_6Ch_35Mhz Używam jej i polecam z czystym sumieniem. ten hitec zadziała też z tym : http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_66_423&products_id=2695 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Chwila, chwila - a Corona przypadkiem nie gryzie się z Flash5? Miałem Flash5X i z Coroną RP6D1 za żadne makagigi nie chciała zagadać. Na RCG pisali że nie ze wszystkimi Flashami Corona chodzi. Najlepiej jak masz możliwość to sprawdź w sklepie czy zadziała. Dobre opinie ma też Hitec HFD-08RO. Esky nie lubię bo w razie utraty zasięgu robi straszne rzeczy z serwami - najczęściej kończą z połamanymi trybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ODBIORNIK GRAUPNER C17 8 kanalow FM OKAZJA od 1zl (1159697769) Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ok dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 mój kolega ma corone tą którą podałem i śmiga u niego z flashem 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Zależy też w czym ten odbiornik ma latać Do małego i średniego moto/szybowca np można wsadzić Jeti MPD a do spaliny np coś z podwójną przemianą co podoła także większym prądom pobieranym przez serwa, itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Na ABC-RC odradzają Corony do Hiteca, ja odradzam do Graupnera. Z Coronami różnie jest i zależy od serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 to ma być do trenerka predzej miałem JETI REX 5 z pojedynczą przemianą ale sie spaliła przez muj błąd a co powiecie o tym Odbiornik Alturn - 6CH Universal FM 35/36 MHz Podstawowe dane techniczne: Wymiary: 33 x 22,5 x 12 mm Waga (z anteną): 11 g Waga (bez anteny): 9 g Pojedyncza przemiana Czułość:...Odbiornik Alturn - 6CH Universal FM 35/36 MHz Podstawowe dane techniczne: Wymiary: 33 x 22,5 x 12 mm Waga (z anteną): 11 g Waga (bez anteny): 9 g Pojedyncza przemiana Czułość: lepsza niż 1.5 ?V Wybiórczość: ?8kHz przy 65dB Ilość kanałów: 6 Modulacja: FM/PPM Częstotliwość pracy: 35/36 Mhz Zmiana polaryzacji: automatycz Odbiornik Alturn - 4CH Universal FM 35/36 MHz Podstawowe dane techniczne: Wymiary: 36 x 14 x 12 mm Waga (z anteną): 8 g Waga (bez anteny): 6 g Pojedyncza przemiana Czułość:...Odbiornik Alturn - 4CH Universal FM 35/36 MHz Podstawowe dane techniczne: Wymiary: 36 x 14 x 12 mm Waga (z anteną): 8 g Waga (bez anteny): 6 g Pojedyncza przemiana Czułość: lepsza niż 1.5 ?V Wybiórczość: ?8kHz przy 65dB Ilość kanałów: 4 Modulacja: FM/PPM Częstotliwość pracy: 35/36 Mhz Zmiana polaryzacji: automatycznie GWS ODBIORNIK R6NII/35MHZ Dane techniczne:modulacja: FM, PPM częstotliwość: 35MHz, pojedyncza przemiana ilość kanałów: 6 napięcie zasilania: 3.6-7.2V pobór prądu: 7mA długość anteny: 50cm waga: 7.8g... Odbiornik 6 kanałowy firmy Dynam. Podstawowe parametry - pasmo 35 MHz, FM - PPM - 6 kanałów proporcjonalnych - wymiary: 36 x 18 x 10 mm - masa całkowita: 8,6 g - pojedyncza przemiana częstotliwości - częstotliwość pośrednia: 455 kHz - pobór prądu: 13 mA - długość anteny: 100 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 miał ktoś coś wspólnego z tymi odbiornikami może ktoś doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Alturnów nie miałem, GWS'a miałem - no problem ale z doświadczenia mojego i innych - REX 5 godna polecenia ... ps. Dynam tyż może być ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.