marczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich, chciałem poinformować kolegów iż do firmy w której pracuje dotarł właśnie kontener z około 90 sztukami dość wysokiej klasy wykoniania makiet i modeli firmy ESM w dość dobrych cenach, jako że jestem w temacie i zajmuję sie modelarstwem mi zostało powierzone zadanie handlu tymi modelami.... w asortymencie znajdują się miedzy innymi takie modele jak: Hawker Typhoon Cessna 185 JU 87B JU 87D Robin 2160 F7F Tigercat F8F DC-3 FW190 BONAWZA T36 BONAWZA V35 P-47 Beaver A1 Skyraider Adrenaline 120 B-25 Spitfire ME-109 Corsair P-51B P-51D Iconic XL Adrenaline 90 PC-21 ME-110 Hurricane SBD F6F Ki84 LA-7 Fairey Swordfish Robin DR400 RED Robin DR400 BLUE T28 Fieseler Fi 156C Storch Iconic EP elekt. Beaver elekt. Twin Otter elekt. w chwili obecnej jeszcze dopracowujemy szczegóły, i w sklepie internetowym jeszcze nie ma mozliwosci zakupu(kwestia kilku dni) ale gdyby ktos cos chciał służę pomocą, modele znajdują się w Bytomiu... do poszczególnych typów mamy też dodatkowe wyposażenie adres do sklepu(jak wspominałem jest w trakcie budowy i nie działa jeszcze do konca): http://sklep.silesiaaeroteam.pl kontakt do mnie w razie pytań - email: admin@budosprzet.pl , tel: 501 920 285, gg: 2163192 Pozdrawiam wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam moii drodzy!! Sklep jest już w pełni funkcjonalny i nawet nieźle zaczął funkcjonować, ludzie sobie bardzo chwalą te modele, czekamy na drugą partię chowanych podwozi oraz akcesoriów bo jak się okazało jest to bardzo chodliwe a mało jest tego na rynku Polskim. W niedługim czasie ukaże się kilka artykułów w krajowych gazetach modelarskich na temat tych modeli, a ostatnio nawet doczytałem się testów w znanej niemieckiej gazecie FMT gdzie był we wrześniowym numerze testowany ME-109 podarowany im przez firmę Lindinger. Po dwumiesięcznym handlu tymi modelami mogę się już trochę o nich wypowiedzieć, oraz przekazać opinię klientów, tak więc chętnych na modele zapraszam na stronę http://sklep.silesiaaeroteam.pl kontakt do mnie: 501 920 285, w razie jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji, przypomnę że wszystkie modele znajdują się w Bytomiu, do obejrzenia w każdej chwili po wcześniejszym umówieniu się. Przy zakupie kompletów udzielamy rabatów, Rabatowane są również zakupy przy których otrzymujemy od klienta sprawozdanie z fotoreportażem z budowy, oraz naturalnie przy zakupie większych ilości modeli(np sklepy) Pozdrawiam i życzę udanych zakupów- Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczer Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam po przerwie!! Chciałem poinformować że przyszła do nas dostawa nowych zestawów chowanego podwozia do wszystkich modeli które nasza firma ma w ofercie. W związku z duzym zainteresowaniem na te podwozia postanowilismy jednak sprzedawać je chwilowo tylko z modelami jako cały zestaw, aby nie zostały nam same modele bez podwozia, ktore osobno wiadomo schodzą duzo gorzej. Przy zakupie całości ceny ustalamy indywidualnie pozdrawiam - Marcin http://sklep.silesiaaeroteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Czy są lub w niedługim czasie pojawią się jakieś nowości firmy ESM u Was w sklepie :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czesc, nie zajmujej sie juz osobiscie tematem tego sklepu z racji zmiany firmy, jednak z firmą nadal mam stały kontakt, nie chce sie jednak wypowiadac na temat ktory jakby mnie juz nie dotyczył osobiscie więc proponuje sie skontaktowac z kims z obslugi (kontakt na stronie) i tam sie wszystkiego mozna dowiedziec, ewentualnie na priv moge sie wypowiedziec. Pozdrawiam - Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Sklep http://sklep.silesiaaeroteam.pl/ dodał nowe modele. Tym razem nie są to modele firmy ESM lecz innych firm. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.