marczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich, chciałem poinformować kolegów iż do firmy w której pracuje dotarł właśnie kontener z około 90 sztukami dość wysokiej klasy wykoniania makiet i modeli firmy ESM w dość dobrych cenach, jako że jestem w temacie i zajmuję sie modelarstwem mi zostało powierzone zadanie handlu tymi modelami.... w asortymencie znajdują się miedzy innymi takie modele jak: Hawker Typhoon Cessna 185 JU 87B JU 87D Robin 2160 F7F Tigercat F8F DC-3 FW190 BONAWZA T36 BONAWZA V35 P-47 Beaver A1 Skyraider Adrenaline 120 B-25 Spitfire ME-109 Corsair P-51B P-51D Iconic XL Adrenaline 90 PC-21 ME-110 Hurricane SBD F6F Ki84 LA-7 Fairey Swordfish Robin DR400 RED Robin DR400 BLUE T28 Fieseler Fi 156C Storch Iconic EP elekt. Beaver elekt. Twin Otter elekt. w chwili obecnej jeszcze dopracowujemy szczegóły, i w sklepie internetowym jeszcze nie ma mozliwosci zakupu(kwestia kilku dni) ale gdyby ktos cos chciał służę pomocą, modele znajdują się w Bytomiu... do poszczególnych typów mamy też dodatkowe wyposażenie adres do sklepu(jak wspominałem jest w trakcie budowy i nie działa jeszcze do konca): http://sklep.silesiaaeroteam.pl kontakt do mnie w razie pytań - email: admin@budosprzet.pl , tel: 501 920 285, gg: 2163192 Pozdrawiam wszystkich !!
marczer Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Witam moii drodzy!! Sklep jest już w pełni funkcjonalny i nawet nieźle zaczął funkcjonować, ludzie sobie bardzo chwalą te modele, czekamy na drugą partię chowanych podwozi oraz akcesoriów bo jak się okazało jest to bardzo chodliwe a mało jest tego na rynku Polskim. W niedługim czasie ukaże się kilka artykułów w krajowych gazetach modelarskich na temat tych modeli, a ostatnio nawet doczytałem się testów w znanej niemieckiej gazecie FMT gdzie był we wrześniowym numerze testowany ME-109 podarowany im przez firmę Lindinger. Po dwumiesięcznym handlu tymi modelami mogę się już trochę o nich wypowiedzieć, oraz przekazać opinię klientów, tak więc chętnych na modele zapraszam na stronę http://sklep.silesiaaeroteam.pl kontakt do mnie: 501 920 285, w razie jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji, przypomnę że wszystkie modele znajdują się w Bytomiu, do obejrzenia w każdej chwili po wcześniejszym umówieniu się. Przy zakupie kompletów udzielamy rabatów, Rabatowane są również zakupy przy których otrzymujemy od klienta sprawozdanie z fotoreportażem z budowy, oraz naturalnie przy zakupie większych ilości modeli(np sklepy) Pozdrawiam i życzę udanych zakupów- Marcin
marczer Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Witam po przerwie!! Chciałem poinformować że przyszła do nas dostawa nowych zestawów chowanego podwozia do wszystkich modeli które nasza firma ma w ofercie. W związku z duzym zainteresowaniem na te podwozia postanowilismy jednak sprzedawać je chwilowo tylko z modelami jako cały zestaw, aby nie zostały nam same modele bez podwozia, ktore osobno wiadomo schodzą duzo gorzej. Przy zakupie całości ceny ustalamy indywidualnie pozdrawiam - Marcin http://sklep.silesiaaeroteam.pl
ECO400 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Czy są lub w niedługim czasie pojawią się jakieś nowości firmy ESM u Was w sklepie :?: Pozdrawiam
marczer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czesc, nie zajmujej sie juz osobiscie tematem tego sklepu z racji zmiany firmy, jednak z firmą nadal mam stały kontakt, nie chce sie jednak wypowiadac na temat ktory jakby mnie juz nie dotyczył osobiscie więc proponuje sie skontaktowac z kims z obslugi (kontakt na stronie) i tam sie wszystkiego mozna dowiedziec, ewentualnie na priv moge sie wypowiedziec. Pozdrawiam - Marcin
GL Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Sklep http://sklep.silesiaaeroteam.pl/ dodał nowe modele. Tym razem nie są to modele firmy ESM lecz innych firm. Pozdrawiam Grzegorz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.