Maciej1996 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zmieniłeś silnik, czy latasz na tym co opisywałeś i jak jest z mocą, oraz jaka waga końcowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Model wyszedł ci naprawdę świetnie. Wyszedł Ci świetnie. Już od dłuższego czasu myślę nad budową tego modelu od zera w końcu odważyłem się, nabrałem doświadczenia i zacząłem. Oto screeny z tego co mam: Wręgi są w trakcie rysowania a model powstanie, hmm sam nawet nie wiem kiedy Moja wersja ma troszkę inne mocowanie silnika i zmienione ażurowanie przedniej części kadłuba. Są jakieś pytania ? :rotfl: [/center] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 maciej1996, latam na emaxie 2822 ,musiałem tylko ustawic w apce wychylenia przepustnicy na 125% i pojawił sie nadmiar mocy. baczek, plany sa poprostu zajefajne ,jak skonczysz to mi podeslij, może w przysłosci zbuduje addictiona 1500mm rospietosci pod spalinke 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.