Maciej1996 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zmieniłeś silnik, czy latasz na tym co opisywałeś i jak jest z mocą, oraz jaka waga końcowa ?
baczek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Model wyszedł ci naprawdę świetnie. Wyszedł Ci świetnie. Już od dłuższego czasu myślę nad budową tego modelu od zera w końcu odważyłem się, nabrałem doświadczenia i zacząłem. Oto screeny z tego co mam: Wręgi są w trakcie rysowania a model powstanie, hmm sam nawet nie wiem kiedy Moja wersja ma troszkę inne mocowanie silnika i zmienione ażurowanie przedniej części kadłuba. Są jakieś pytania ? :rotfl: [/center]
Pablolotnik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 maciej1996, latam na emaxie 2822 ,musiałem tylko ustawic w apce wychylenia przepustnicy na 125% i pojawił sie nadmiar mocy. baczek, plany sa poprostu zajefajne ,jak skonczysz to mi podeslij, może w przysłosci zbuduje addictiona 1500mm rospietosci pod spalinke 8) .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.