rabbitlkr Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nie wiem jak to się stało, że jeszcze informacja o tej imprezie się tutaj nie znalazła dlatego już nadrabiam zaległości. W tym roku będzie to już XII edycja pikniku, także impreza z tradycjami;) Serdecznie wszystkich zapraszamy. Lotnisko modelarskie Kraśnik, 7-8 sierpnia 2010. Mapka, zdjęcia z poprzednich pikników jak i informacje o lotnisku na stronie www.pa-lo-ok.prv.pl Do zobaczenia! Fotki z lat ubiegłych: I dwa filmy z lat ubiegłych: 2008: 2009: http://www.youtube.com/watch?v=UVkG4njbh8Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dobra przstan i tak nikt w tym roku nie przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A ja postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Robert, nie siej paniki, może jednak ktoś przyjedzie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 będę w tym roku może polatam nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dolny Śląsk obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Środkowe Puławy też. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Warszawa tez będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dla obecnych w tamtym roku - może teraz pokaże jak lata mój autobusik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Łukasz,a jaki plan imprezy? oby pogoda nie zawiodła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 odpowiem za niego plan imprezy jest taki że ... niema planu xD przyjeżdżasz i impreza trwa :] 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 odpowiem za niego plan imprezy jest taki że ... niema planu xD przyjeżdżasz i impreza trwa :] 8) Rok temu był ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 sobota 7 sierpnia 2010 -08.00 -10.30 -rejestracja zawodników u kierownika lotów -10.00 -12.00 -loty testowe i zapoznawcze poszczególnych modelarzy -12.00 -powitanie gości i otwarcie spotkania -12.15 -odprawa modelarzy -12.30 – 19.00 wystawa statyczna i pokazy lotnicze -16.00 –wyznaczenie i odprawa sędziów -20.00 -ognisko -22.00 -nocne loty niedziela 8 sierpnia 2010 -08.00 -śniadanie -08.30 -13.00 -wystawa statyczna i pokazy lotnicze -10.00 -odprawa sędziów -13.00 -rozstrzygnięcie zawodów wręczenie dyplomów i pucharów od fundatorów i sponsorów -13.30 -oficjalne zakończenie pikniku -13.30 -17.00 -pokazy lotnicze dla chętnych modelarzy Tak wygląda to w wersji suchej- formalnej a w rzeczywistości będą to loty do upadłego a miedzy czasie jakaś nocna wymiana doświadczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 I fajnie. Powiedz jeszcze jaka opłata od uczestnika i czy zamówiliście pogodę . A i na jakiej ulicy jest lotnisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tradycyjnie jak co roku na tydzień przed piknikiem rozbiłem model;) Mam nadzieje, że tym akcentem odczyniłem złą pogodę na piknik;) Ech a coś dziś miałem złe przeczucia... Krzysiek, mapka stara jak nasze lotnisko ale nadal aktualna;) dla tych obeznanych w technice DZI KI PIES /gps/ współrzędne: 22°13'41.26" E 50°54'33.33" N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tradycyjnie jak co roku na tydzień przed piknikiem rozbiłem model;) Szkoda Łukasz że tak się stało :cry: ,cóż tylko ten nie rozbija co nie lata... Do zobaczenia w Krasniku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Do pikniku się wygoi;) Mam nadzieje;) ps; Już wiem co robić jak czuje się samotny. Jedna wzmianka na forum o rozbiciu Extry i telefon praktycznie nie milknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 rozumiem, ze modele można na pikniku docierać :mrgreen: bo nie wiem czy zdarzę przed :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja niestety nowego boxera 100 nie będę docierał w Kraśniku. Ale o tym w innym poście napisze. Rabbit i z rozbitym modelem lubimy Cię. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ach te benzyny ... A ja nowego JETCAT-a nie muszę docierać... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.