lukas Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam,mam na wydanie około 150 zł, na jakis model/zabawke helikopterka rc,nie chce wydawac na to duzo pieniędzy,poprostu polatac czyms innym niz samolot na chwile I szukalem na allegro i znalazłem tak : http://allegro.pl/item1159881269_wielka_wyprzedaz_duzy_heli_3d_alu_led_3silniki.html cos takiego,model podoba mi sie pod tym względem,ze ma 68 cm długosci,czyli dosyc spory itd, Druga opcja ,to taka podrobka lamy http://allegro.pl/item1161174747_helikopter_lama_v3_treningowy_wyczynowy_film.html ,tylko jest troche mniejsza ,a mi zalezy wlasnie na wielkosci tez ,zebym sobie mogl po placu obok domu polatac ,a wiec te 68 cm by mi stykneło raczej,tylko tak: Wiem ,ze to sa zabawki i nie ma co porownywac do jakichs modeli konkretnych,ale moze ktos z Was posiadal ktorys z tych helikopterow i wypowie sie conieco na ten temat,bo zalezy mi na kupnie ,tylko zeby dało sie tym trochę polatac chociaż , jestem teraz za kupnem raczej tego pierwszego,tylko nie wiem ,czy faktycznie lata tak jak na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Powiem Ci tak: Szukaj używanej lamy,nadajnik zapewne masz więc możesz coś wyrwać za tę cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 nie inwestuj w takie zabawki pieniędzy bo po 1 szybko ci się znudzą a po 2 jak zaliczysz kreta to jest do wyrzucenia (niema części zamiennych) jeżeli musisz to w micro x lub SWIFT bo można do nich dostać części zamienne http://riku.pl/#product_cat:367|5441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja myślę że 150 Pln nic dobrego nie kupisz lepiej dołożyć i coś lepszego nabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ew. Solo Pro 2 z united hobbies, mimo, ze chociaz kosztuje z nadajnikiem 54 dolce to po dolozeniu przesylki wyjdzie kolo 200zl. Latam nim od jakiegos czasu i zabawa jest naprawde niezla! A czesci bardzo tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Bo wlasnie nie chodzi mi o model taki do latania konkretnego ,nie chce isc dalego w helikoptery,poprostu chcialem sobie zobaczyc jak to z helikopterami jest,troche sie pobawicNadajnik mam,ale nie widzialem nigdzie lamy uzywanej na allegro.... A micro wydaja mi sie małe bardzo,ja chcial bym sobie polatac troche kolo domu,pobawic sie itd.Jeszcze poszukam ,napisze w dziale giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 tymi helikopterami nie polatasz koło domu ani nie dowiesz się jak to jest z helikopterami boogie gdzie ty widzisz sp po 54$ ? u mnie jak byk 70$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jak masz kupić byle jaki Heli to lepiej dozbieraj kasę i kup sobie samolot jakiego jeszcze nie miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Spoko,kupuje sobie jednak lame v3 chyba ,wiec nie bedzie to chyba zły wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 jeżeli latałeś samolotami to szybko ci się znudzi, kup sobie jakiegoś 1 wirnikowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 gdzie ty widzisz sp po 54$ ? u mnie jak byk 70$United Hobbies po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 to chyba masz konto premium :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Polataj na symulatorze, usb do nadajnika wyjdzie zdecydowanie taniej 8) . Chyba, że faktycznie masz za dużo kasy - :devil: a coś mi się widzi, że jednak nie.... wyluzuj po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szadzio23 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Dozbieraj, kup Lamę V3 i wtedy dopiero poczujesz, jak to jest latać heli... Bo te zabawki to jedynie na półkę do ozdoby i nic więcej... Ja też się wachałem, bo 350zł ( na allegro) to spora sumka ale warto było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol07 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jeśli chcesz coś małego to polecam Easycoptera v4,5. Sam niedawno kupiłem i lata się fajnie, szczególnie jak na typowe mikro. Easy'ego można kupić za 300-400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witaj Lukas .Polecam lame v3 lub v4:) Ja posiadam v4 jest to bardzo fajny sprzęt na początek,lata się przyjemnie i z podwoziem x-treme jest na prawdę trwała:) (mechanicznie).nawet jeżeli zalicysz kreta lub ścianę jest prawdopodobne,że pozbierasz helika,postawisz i wylecisz znów:).Nawet jeśli coś sie stanie to części praktycznie jest od groma:) Pozdrowinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.