Maciej Ritmann Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 wytłumaczyłby mi ktoś jak działa v-tail? nie mogę pojąć jak on działa. na jednym serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Na jednym serwie nie działa. Jak sama nazwa wskazuje mikser miksuje co najmniej dwa kanały. Na jednym serwie, co niektórzy, robią tylko sterowanie wysokością, rezygnując ze stosowania kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Na jednym serwie da się zrobić tzlko wysokość. Wygląda to wtedy tak: Przy 2 serwach jest tak samo, tyle że popychacze 2 połowek nie łaczą się, a idą do oddzielnych serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 dzięki koledzy za odpowiedzi:) Byłem w blejzyku i mi już wsio objaśnił chyba będę posiadaczem Igi2,2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.