Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 zakup zbiorowy?????? Zarty chyba.OK! Nie było tematu.. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Panowie warto kupić ten model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Panowie co tak ucichło czyżby nikt nie miał tego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Hej co jest? Nikt nie ma własnego zdania? Czy zawsze musi być ktoś kto Wam podpowie co i jak? Na necie jest masa filmików jak lata ten model, więc w czym problem? :wink: Jak mi się coś bardzo podoba to nie pytam o zdanie innych tylko kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja dostałem taki ciekawe jak lata co o nim sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Panowie jak płacicie za modele i przesyłki w HK. Kartą czy przelewem? Jakie tam są wymagania? Wojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chciałbym sprzedać moją minimoe bo nie mam na nią czasu zmieniłem silnik bezszczotkowy minimoa odbyła 2 loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.