woj-tech Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kilka dni temu zakończyły się Mistrzostwa Świta Modeli na Uwięzi w miejscowości Gyula na Węgrzech. Mistrzem Świata w kategorii modeli prędkich został nasz reprezentant Artur Miś z Wierzawic. Serdeczne gratulacje. Po pierwszym, upalnym dniu pogoda załamała się i zrobiło się chłodno i padał deszcz. Im bliżej końca zawodów było coraz ładniej. Tory do akrobacji były słabo przygotowane i z wysoką trawą nie wszyscy sobie radzili, ale później zostały lepiej skoszone. Ogólnie fajna impreza na którą warto było przyjechać. Zebraliśmy nowe doświadczenia które zaprocentują w przyszłości. Link do krótkiej relacji foto. EDIT: zapomniałem o wynikach Link Mistrz Świata F2A junior 2010 Artur Miś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Baron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 woj-tech, Jak zwykle foto-relacja pierwsza klasa, widziałem tam mojego instruktora Pana Pawła Prausa i kolegę z modelarni Robercika i chyba rozbił model. A tak z innej beczki masz może wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.