woj-tech Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Kilka dni temu zakończyły się Mistrzostwa Świta Modeli na Uwięzi w miejscowości Gyula na Węgrzech. Mistrzem Świata w kategorii modeli prędkich został nasz reprezentant Artur Miś z Wierzawic. Serdeczne gratulacje. Po pierwszym, upalnym dniu pogoda załamała się i zrobiło się chłodno i padał deszcz. Im bliżej końca zawodów było coraz ładniej. Tory do akrobacji były słabo przygotowane i z wysoką trawą nie wszyscy sobie radzili, ale później zostały lepiej skoszone. Ogólnie fajna impreza na którą warto było przyjechać. Zebraliśmy nowe doświadczenia które zaprocentują w przyszłości. Link do krótkiej relacji foto. EDIT: zapomniałem o wynikach Link Mistrz Świata F2A junior 2010 Artur Miś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Baron Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 woj-tech, Jak zwykle foto-relacja pierwsza klasa, widziałem tam mojego instruktora Pana Pawła Prausa i kolegę z modelarni Robercika i chyba rozbił model. A tak z innej beczki masz może wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.