diem Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Pierwsze testy sprzetu video wiec mala relacja z wydarzen na lotnisku. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bardzo fajny film,i świetne ujęcia ze statywu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kolega ma chyba dobry statyw bo nie zadziera obrazu (tak jak u mnie) przy obracaniu. Swoją drogą filmik fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Statyw video na glowicy olejowej wiec w miare fajnie chodzi. To byl moj "pierwszy raz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 na glowicy olejowej tzn taki profesjonalny? czy sam wymodziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 E tam od razu profesjonalny, po prostu trzeba kupic statyw na glowicy olejowej Nie sa to ciezkie pieniadze, ja mam ten ponizej (jeden z tanszych). http://fotozakupy.pl/statyw/velbon-video-dv-6000,8286s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 DIEM jaką kamerą nagrywałeś ten film ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Canonem 550D. Aparat kupiony w celu kamerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.