Maciej1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam, posiadam cessne 480 firmy pelikan, jako że jest ona już strasznie pokretowana ( był to mój pierwszy model) postanowiłem wyciągnąć avionike i zrobić coś nowego ( może z depronu), jednak nie jestem pewien co będzie latało na tym wyposażeniu które znajdowało się w środku czyli : -4 serwa no-name - silnik no-name ( nie wiem jaki dokładnie ) -regulator też no-name ale myśle że 20 A -pakiet TURNIGY 1500 mAh Jakieś pomysły ? z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 To jakiś model no-name byłby chyba najlepszy...? Pasowałby do wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ok, podałem za mało info. Serwa najprawdopodobniej 9 g silnik na 100 % ma udźwig ponad 400-500 g (jak wezmę model pionowo i gaz na full to model lekko spada), tutaj trochę model zcharakteryzowany Charakterystyka : * Rozpiętość skrzydeł : 1120 mm * Długość : 810 mm * Powierzchnia skrzydeł : 17,8 dm2 * Waga : 695 g * Obciążenie skrzydeł : 39 g/dm2 regiel myślę że 18 lub 20 A w każdym razie współpracuje z silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 regulator 18A - spójrz na modele.sklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Toto-0 i Toto-7 pasują. Zefirek też na tym poleci i to pewnie jak niezła rakieta. Możesz mu dorobić lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Hmmm.. myślałem o czymś bardziej akrobatycznym, lub coś w stylu motoszybowca, czy toto-1 byłby dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.