Rogus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Co myslicie o tym heli? heli Chciałbym aby na początek był możliwie jak najmniejszy i miał zmienny skok wirnika głównego. Jaki silniczek do tego (lub do innego jaki zaproponujecie) . W opisie pisze ze zaleca sie pakiecik 800mah , posiadam pare 1300, czy na nich też polata ? Serwa jakieś super szybkie czy jakieś standardy wystarczą (linki proszę, tylko nie szalejcie )Chciałem coś poszukać na forum lecz nie wiem czy wyszukiwarka padła czy cuś bo za kazdym razem nie znajduje mi wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 HK250GT najlepiej sobie odpuść od razu, czytałem dużo gdyż też byłem nim zachwycony i opinie ma niestety strasznie słabe, jak chcesz 250-tkę to tylko ALIGN'a, lub możesz kupić (trochę drożej) 450-tkę, np. HK 450GT TT, jest to bardzo udana kopia T-rexa 450, jak się zdecydujesz to daj znać pomogę dobrać wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 na 1 heli polecam 450 , najlepiej niskobudzetowe hk 450 ja nim latam i jak na moje jest rewelacyjny a jak tylko bedzie dostawa hk 250Gt to go zamawiam, elkektronika w osobnej paczce... sam widzialem co potrafi taki hk250 carbon i alu... chodzi o to ze jest male to i mniej stabilne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 polecam: http://epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18297&postdays=0&postorder=asc&sid=fde8793ddbc6167b38be65e5eb267489 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czy ja wiem, belt mial tez problemy z lataniem:) a na poważnie... to nie problemy:P wiem co i jak:D ( chyba ) ale na 1 heli sie nie nada bo zbyt nerwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wszystkie małe są nerwowe ? Zależy mi na tym aby był mały bo chciałbym chociaż powisieć sobie w ogrodzie a środku transportu na studiach nie mam A co z takimi lamami, sa dużo mniejsze. Też sa niestabilne ? Czy do tych 450 da radę założyć ten silnik ? Bo jak nie mialem pojecia jeszcze o modelarstwie to go kupilem i mi leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Niestety tak 250 z wiszeniem w ogrodzie będzie problem ( taki modelik zawsze będzie uciekał na boki ), lamy są wielkością podobne do 250 ( trochę mniejsze ) lamą jasne powisisz, polatasz trochę bez obawy o koszty w narwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 tak sobie mysle ze 250 pierwszy raz rzuce na plecy... wczoraj mialem proby agresywnego latania 450:D doszedlem narazie do pionu na trybie normal edit: i kurde mam dylemat... chyba stanie na hk500 ale nie gt... bd wymienial sam po czesci to ( na ebayu jest lepsze alu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.