Skocz do zawartości

Witam i pytam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ale mam też pytanie pisze tutaj bo gdzie indziej nie mam dostępu mam nadzieje że admin przeniesie temat tam gdzie trzeba i ktoś mi pomorze.

A więc kupiłem sobie lame V3 normalną z nadajnikiem 35MHz i mam problem kiedy podłączam zasilanie to odbiornik nie chce się zaincjalizować zamiast tak jak jest napisane w instrukcji po kilku sekundach zapala się zielona dioda to na okrągło miga dioda czerwona i zielona ,akumulatorek dokładnie naładowałem, oraz dodam że ani razu nie latałem jeszcze moim małym heli oraz dodam iż drążek gazu jest w najniższym położeniu w dodatku kiedy po wcześniejszym włączeniu nadajnika podłączam zasilanie to serwomechanizmy ruszają się we wszystkie strony oraz słychać jakby się któryś z silników się kręcił nie wiem co robić helikopter kupowałem w rc skorpionie.Proszę o pomoc

Musisz chwile poczekać na możliwość pisania.

Zwykle bywa 24h.

Zanim zadasz pytanie to sprawdź czy ktoś już na ten temat nie pisał.

Pomocna jest opcja SZUKAJ.

A pytania zadaj w odpowiednim dziale bo powitalnia to kilka słów o sobie, swoje zainteresowania i etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.