modelpiotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Latanie na wydmach w Bobolinie/koło Dąbek Hotlinerem Dionem który za radą Jurka Markitona pozaklejałem workiem i okleiłem taśmą by zabezpieczyć silnik przed piaskem na plaży serdecznie zapraszam do obejrzenia Wydmowe latanie w Bobolinie http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nigdy nie pomyślałbym, że Dion jest zdolny do takich rzeczy... Taki urlop to rozumiem ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jurek o prawie bliskim spotkaniu z płotem za plecami ani nie wspominom bo było bardzo ciepło a włosy mi dęba staneły i to nie od wiatru hehehe ale fakt to jest urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.