ZonekCC Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Stoję przed zakupem auta elektrycznego do RELLY CROSSU , mam dwa typy a mianowicie nie wiem co wybrać Team Asso TC4 i po kilku przeróbkach przygotować go do RELLY CROSSU, czy od podstaw poskładać TAMIYE DF 03ra, jakie są wasze sugestie na temat w/w modeli, czy ktoś z was ma i może opisać swoje spostrzeżenia i opinie- będę wdzięczny. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tamiya.Masz wannę,duży skok zawieszenia ,model z założenia skonstruowany pod rally.W TC czeka cie podcinanie płyty,robienie inner body,wymiana amortyzatorów i ta nieszczęsna zębatka na wierzchu.Można tylko po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgadza się z tym że DF 03ra ma bardzo mocno zabudowany silnik co wymagało będzie zainstalowania wentylatorka a inner body wydaje mi się że jest konieczne do każdego auta przeznaczonego do relly crossu. Znalazłem coś takiego na temat TC4, nie jest źle. http://www.rcwroblik.pl/x_C_SKROT__P_57610067.html Chyba zdecyduję się na Team asso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.