krufkapsotka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam wlasnie testowalem na mazurach zestaw 2,4 ghz, 500 mw, sony ccd 480 na easy gliderze multiplexa sklecilem do kupy kilka fragmentow, ktore mozna "podziwiac" tutaj: od polowy filmu mozna zobaczyc jak EG ladnie sobie szybuje pod duzym obciazeniem , (dwa pakiety + nadajnik + kamera) na koniec mala przygoda po probie pogoni za przelatujacym bocianem:) niestety jakosc ktora w oryginale byla doskonala(plik dvd) , po kompresji do youtube wyglada juz gorzej. pozdraffiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Fajnie podoba mi się coś takiego Na co nagrywałeś ten film podczas lotu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 sygnal av z odbiornika mam puszczony do nagrywarki dvd , ktora daje mi obraz na laptopa... takze nagrywam odrazu film dvd na plytke. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Filmik fajny.Najlepsze te drzewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.