laminat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam wiem że to forum modelarzy RC ale chyba nikt sie nieobrazi jesli spytam o kilka rzeczy dotyczacych F1A moje pytanie jest następujace: czy ktos ma do odsprzedania hak dynamiczny i wyłacznik czasowy słyszałem ze dzis w dobie modeli Rc nikt sie juz w to nie bawi i czy ktos nie chciał by odsprzedac gdyz w tym sezonie moze uda mi sie wystartowac dziekuje za wszystkie oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andropow Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 U nas jeszcze paru zapaleńców zostało. A teraz W F1A barkuje tylko odbiornika, a bylby rc Oto link, w którym jest przedstawiony cały mechanizm: http://www.urban_mr.republika.pl/index.html A zwyłącznikami czasowymi mechanicznymi - jest problem, coraz ciężej je dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A zwyłącznikami czasowymi mechanicznymi - jest problem, coraz ciężej je dostać W Polsce tak a jak już się znajdzie to cena jest zaporowa. Może lepiej poszukać na zagranicznych sklepach internetowych?? np: tu mamy troszke części do różnych modeli: http://www.w-hobby.com/?p=3%20Function%20Timer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mylicie sie, F1A to nadal bardzo popularna konkurencja. W tym roku na Mistrzostwach Polski Juniorow Mlodszych w Gliwiacach (8-10 czerwca) bylo bardzo duzo osob, o ile sie niemyle okolo 75. Hak dynamiczny podobno mozna sobie zrobic samemu, a wylacznik czasowy mechaniczny mozna dostac w sklepach gdzie sa glownie produkty Graupnera lub na allegro (ostatnio znajomy wylicytowal za 20zl wylacznik czasowy Graupnera). Moje informacje moga byc niedokladne bo sie na tym nieznam ale mowie to co slyszalem od kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mylicie sie, F1A to nadal bardzo popularna konkurencja. W tym roku na Mistrzostwach Polski Juniorow Mlodszych w Gliwiacach (8-10 czerwca) bylo bardzo duzo osob, o ile sie niemyle okolo 75. Zdania są podzielone ale jedź sobie na inne zawody to zobaczymy czy nadal tak będziesz mówił. ogólnie te kategorie modelarstwa są na wymarciu a wystarczy tylko przepisy zmienić . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 najwazniejsze sa chyba mistrzostwa polski jako zawody krajowe, na inne zawody jezdzi sie dla frajdy albo po dodatkowe punkty do kadry narodowej aa i oczywiscie dla towarzystwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kiedyś się robiło samemu z wyzwalaczy mechanicznych do aparatów foto - najlepsze były ze Smieny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.