Tomek Reda Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Gratuluje tak udanej odbudowy.Też chciałbym być taki wytrwały :wink: A model w tych kolorkach jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Miło to czytać, ale nie jestem wcale taki wytrwały, odbudowa zajęła około 180 godzin :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Chyba bez odliczenia przerw od tego czasu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam. Złapałem troszkę pogody i mój Reactor 2 wyszedł na trawę. Lata znacznie lepiej jak przed odbudową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.