MisRC Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam mam problem może i błachy ale mnie to zatrzymało. Próbowałem przedłużać ramię serwa sklejką i nie wychodziło mi to więc jakie wy macie sposoby na przedłużenie tego ramienia? chodzi tu o serwo HXT 500 choć chyba nie ma to znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Płytka laminatowa, taka z elektronicznego :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Możesz też po prostu skrócić dźwignię steru. Płytka laminatowa do elektroniki będzie optymalna. Wyciąć cienki, długi pasek i przykręcić go małymi wkrętami do orczyka serwa. w Wystajacej czesci wywiercić kilka dziurek na popychacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dzięki chłopaki nie za bardzo mogę skrócić dźwignię bo to serwo lotki od Yaczka Sraczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.