madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Przypominam. Dziś jest: Noc Spadających Gwiazd. ***************************************** W nocy z 12 na 13 sierpnia jest kulminacja Perseidów. Maksymalna aktywność w godzinach 1.30-4.00. Nadlatują z NE ok 40-60* nad horyzontem. Jest okazja coś złowić. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 zauważyłem około 10.. z czego 5 na prawdę ładnych.. jednak między każdym czekałem z 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Rok temu Patrzałem w niebo. W tym roku jak sobie poradzę z komarami to również planuję obserwacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Rok temu Patrzałem w niebo. W tym roku jak sobie poradzę z komarami to również planuję obserwacje Chyba już po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zawsze jedna gwiazdka się zapelenta gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Rok temu Patrzałem w niebo. W tym roku jak sobie poradzę z komarami to również planuję obserwacje Chyba już po Nie... Latają od Lipca. Wczoraj była tylko kulminacja. Jeszcze przez parę nocy będzie co podziwiać, tylko rzadziej. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.