Marcus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Cześć. Mam iPona Nano 5G od pół roku, ale cały czas ładowałem go normalnie z komputera przez kabelek do transmisji danych. Pomyślałem o zakupie ładowarki sieciowej do iPoda. Przejrzałem allegro, jest tego sporo i nie wiem, co wybrać. Gdzieś kiedyś czytałem o tym, żeby uważać jaką się kupuje, żeby nie spalić iPoda, bo niektóre prąd wyjściowy mają większy niż być powinien. :shock: Dla mnie to ciemna magia. Nie za bardzo się na tym znam, a nie chciałbym zniszczyć sprzętu. Może ma ktoś z Was taką ładowarkę i mógłby mi doradzić w zakupie? Prosiłbym też o radę: Czy coś takiego: czy raczej taką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 z obrazków znacznie łatwiej o parametry telefon jak lipola musisz ładować wg. jego parametrów a jak wybieramy to ja proponuje tą drugą bo pierwsza ma angielski? wtyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 bo niektóre prąd wyjściowy mają większy niż być powinien. :shock:Tylko uważaj żeby jej nie spalić podłączając do gniazdka-w ścianie masz pewnie ponad 10A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 a jak wybieramy to ja proponuje tą drugą bo pierwsza ma angielski? wtyk Nie o to mi chodziło. Raczej czy lepiej tak jak pierwsza, że do niej podłączamy kabelek, czy tak jak druga, że bezpośrednio do iPoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Miałem ładowarkę tego typu jak na 1 foto do Hp iPaq i ładowała tak samo jak z USB, no może ciut szybciej ale nie było praktycznie żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.