Palacz1996 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tak jak w temacie. Chodzi mi o sklepy typu Castorama, Obi. itd. Szukałem już w Castoramie i Leroy Merlin ale nie znalazłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 I nie znajdziesz.Sklepy modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Proszę : http://www.rc4max.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=771&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Brico Mart czy jakos tak mial kiedys balse w nienajgorszych cenach. Ale jakosc niezbyt rewelacyjna-nadajaca sie tylko na kopyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Brico Marche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Brico Mart czy jakos tak mial kiedys balse w nienajgorszych cenach. Ale jakosc niezbyt rewelacyjna-nadajaca sie tylko na kopyta.oo to mnie zaskoczyłes A mieli też takie deski grubości 10mm i więcej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.