meloow Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witajcie otóż ma taki problem uzbrajam mojego ventusa i zanabyłem w HC serwa SSV-9315 7szt. waga 15,4g przy 4.8V 2,2kg/cm przy 4,8v 0,14s/60* Serwa te mają metalowe tryby, po założeniu orczyka, zero luzów że nawet nie idzię go ręką ruszyć co jest chyba OK, ale jest inny problem gdy są normlanie podpiete to nie działają płynnie tylko tak jakby przestakiwały o jakiś tam kąt, a przy tym wydają dziwny dzięk (trrrrrr - trrrr a nie jak inne zzzzz-zzzzz ) i aż podskakują podczas pracy. co sądzicie o tym czy może się wyrbią i bedą działać płynnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja Ci powiem ale jak pokażesz tego Ventusa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 przecież masz takiego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Eeee no dobra Myślałem, że jakiś nowy model się szykuje Jeżeli wszystkie z 7miu serw działają tak samo to sprawdził bym z innym zasilaniem odbiornika. Być może pakiet nie wyrabia i stąd te skoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 serwa są zasilane z BEC'a i to raczej nie zasilanie , bardziej obstawiam spasowanie trybów zębatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dziwne bo w opisie pisze o gładszej pracy i większej precyzji. Wszystkie 7 serw tak ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 zrobię film i wam pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.