Tomcat Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Witam wszystkich Latam na lotnisku w Zegrzu Pomorskim koło Koszalina Posiadam znaczy posiadałem Travel Air-a z ASP 52 . Katastrofa w 7-dmym locie 12-08-2010 z winy pilota. Zamówiłem już kolejnego Pozdrawiam Tomasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Frączek Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Witam wszystkich Modelarstwem zajmuję od lat 70 nie przerwanie. Głównie modele latające RC, wcześniejszych latach bardzo wczesnych była uwięź. Do tego dochodzi budowa modeli PiK (plastik i karton) w szczególności lotnictwo francuskie 1:72. Jestem wespół organizatorem ogólnopolskich mityngów (pikników) modelarskich RC (XII edycji), oraz ogólnopolskich konkursów PiK. W zeszłym roku odbył się XIII edycja. Działam aktywnie wraz z kolegami w Kraśnickim Klubie Modelarskim "PA-LO-OK". Skrót- PA- pancerny, LO- lotniczy, OK- okrętowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcat Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.