Wojtek I Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Oto pierwszy nieporadny filmik jaki zrobiłem z pokładu deproniaka. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TiwTTTdxtlc A po zmianach jakie dokonałem w moim Zefirku mam nadzieję na bardziej stabilne obrazy. A więcej o Zefirku http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=30533 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Fajny film. Też będę miał taką kamerkę, nawet ładny obraz daje. Mógłby Pan napisać ile waży i ile czasu można nagrywać na jednym naładowaniu baterii? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 To jest ta kamerka "Pilot"?? Właśnie taką zamówilem na Ebay Ile zajmuje np. 10minut filmu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam. Podobno na jednym ładowaniu pracuje 1,5 godziny, ale tego nie mogę sprawdzić bo mam kartę 2 GB co pozwala nakręcić 20 min filmu, a waży 16g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A po czym poznajesz ze kamerka jest naładowana na full :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 I rozumiem, że kamerkę ładuje się poprzez USB? Kamerka kosztowała mnie 8$ Ciekawe jak będzie sie sprawowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Kamerkę ładujemy do czasu aż żółta dioda przestaje migać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 I rozumiem, że kamerkę ładuje się poprzez USB?...Moja kamerka nie chce się naładować podłączona do portu USB dostarczonym wraz z nią kablem. Do ładowania kamerki używam ładowarki od telefonu. Po ok. godzinie ładowania dioda przestaje migać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam. zapomniałem dodać filmik z pokładu Zefirka jak go wykonałem, a oto on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To jest ta kamerka "Pilot"?? Właśnie taką zamówilem na Ebay Ile zajmuje np. 10minut filmu ?? mógłby Pan podać link bo nie moge jej znalezć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To jest dokładnie taka kamerka http://allegro.pl/mini-kamera-szpieg-brelok-na-micro-sd-latarka-i1375921959.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.