razor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Przymierzam się do kupna szybowca. na razie nie będzie do FPV, ale w przyszłości chcę go przystosować do tego. Który model będzie lepszy? i czemu ?
ECO400 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Obojętnie :wink: Junior jest o 10cm większy od EG. Junior ma usterzenie T które trudniej uszkodzić przy lądowaniu.
pmaverick Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja mam EG Pro i bardzo go sobie chwale zarówno w kwestii latania normalnego oraz FPV. Wiem, ze uzytkownicy Juniora, modyfikują montaż usterzenia T ponieważ zdarzało się, że puszczało. Jak myslisz o lataniu FPV to pewnie bedziesz musial to wzmocnic. Oba modele zbierają bardzo pochlebne recenzje.
ECO400 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja maiłem juniora i trzeba było zabezpieczyć SW za pomocą magnesu i już nic nie było straszne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.