razor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Przymierzam się do kupna szybowca. na razie nie będzie do FPV, ale w przyszłości chcę go przystosować do tego. Który model będzie lepszy? i czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Obojętnie :wink: Junior jest o 10cm większy od EG. Junior ma usterzenie T które trudniej uszkodzić przy lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja mam EG Pro i bardzo go sobie chwale zarówno w kwestii latania normalnego oraz FPV. Wiem, ze uzytkownicy Juniora, modyfikują montaż usterzenia T ponieważ zdarzało się, że puszczało. Jak myslisz o lataniu FPV to pewnie bedziesz musial to wzmocnic. Oba modele zbierają bardzo pochlebne recenzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja maiłem juniora i trzeba było zabezpieczyć SW za pomocą magnesu i już nic nie było straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.