lukaszparczew Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Jakkolwiek by nie patrzyć na te fotki to szkoda ale... zawsze można odbudować lub zbudować nowy. Napissz może jak doszło to kraksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 uuuu faktycznie przyziemił a jak z silnikiem? nadaje się do czegoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Silnik próbowaliśmy dziś odpalić, na razie bez rezultatu. Napissz może jak doszło to kraksy.Model przeslał reagowac na ster wysokosci. Do tej pory przyczyna awarii nieznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no wlasnie tak jak kolega napisal nie bylo reakcji na ster wysokosci:/ szkoda modelu .ale nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo:/bo wczesniej normalnie latalem i nie bylo problemow ale mowi sie trudno nowy model trzeba strugac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Serwo po kraksie działa? I jakie masz serwa na SW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam a nawet nie patrzylem czy dziala ale sprawdze a serwo na wysokosci hitec HS-475HB 6kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Szkoda modelu :? a co do braku reakcji na ster wysokości sprawdź aparaturę ja miałem coś podobnego w MC-19 a kolega w MX-16s model albo nie reagował albo wykonywał niekontrolowane ruchy na wysokości, sam skasowałem dwa modele w taki sposób a po kraksie wszystko niby działało. I jeszcze jedno aparatury były nowe jakieś 6 miesięcy używane,zmieniliśmy moduły na 2,4GHz i jak narazie jest ok.Także jeżeli twoja aparatura jest nawet nowa to i tak nie daje gwarancji ,że jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.