Luki17 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam. Jaki kupny samolot można wyposażyć w silnik 4cm3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Luki17, na przykład ten : http://allegro.pl/model-trenerka-spalinowego-3-5cc-taxi-iii-i1197538643.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ja mam sonic dolnopłat z MVVS 4,6cm klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 narysowałem dzisiaj model nisko budżetowy wzorowany na combacie rysowałem pod 2.5ccm z myślą ze będzie również pod 6.5ccm bez problemu moge powiększyć do żądanego rozmiaru model ma skrzydła ze styro(pianu lub duru) a kadłub planowany był pod styrodur 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ładny i niedrogi.... Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Luki17, sprecyzuj oczekiwania wobec modelu, przeznaczenie ect. Łatwiej będzie Ci coś doradzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jeśli chodzi ci o model treningowo-akrobacyjny to jutro wstawię fotki tego co aktualnie robię a plany będą za miesiąc w dxf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dziękuję za zainteresowanie tematem. Samolot bez różnicy czy to acrobat czy trenerek. Chodzi mi o to żeby przyzwoicie latał na tym silniku. Ok. Krzysiu, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 będziesz zadowolony. miałem już bardzo podobny tylko na innym profilu lecz poległ po 1,5 roku latania. teraz dla zabicia czasu i zagospodarowania silnika robię to co pokaże ci jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Makiotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas325 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No właśnie,miał ktoś doczynienia z tym spitkiem z linka powyżej? niedawno nad nim myślałem,mam luzem silniczek GMS 5,5cm i byłem ciekaw jak ogólnie ten samolocik śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Przyzwoite te Combaty z GreatPlanes. Może z czasem coś takiego wciągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.