robraf Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 http://www.model-hobby.cz/model-hobby.php?action=fotogalerie-2008&lag=aj&sub=ohl&subti=fotky kto sie wybiera..? targi te odbywają się od 30.09 do 3.10 . 2010 My ( bolesławiec) pewnie pojedziemy 2.10 gdyz to jest najlepszy termin ze wzgledu ze jest to SOBOTA i wystawcy jeszcze sie nie pakują.. i mozna zawsze cos ciekawego kupic "[mitem jest ze ostatniego dnia ( niedziela) obnizają ceny , bo chca sie pozbyc towaru.] A więc: KTO JEDZIE ? :twisted: 8) :jupi: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jestem albo ślepy albo pryszczaty na oba oka ale nie umiem zlokalizować na planie miasta gdzie ta wystawa. Może ktoś mnie oświeci :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nooo to jedziemy wybieram się na 98% (zależy jak z czasem i szkołą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 MisRC, bedziesz w polsce? mopwiles ze uczysz sie w anglii... Konrad_P, to jest tuz przy lotnisku... ( trawiaste) , zaraz kolo tych hal startują i lądują samoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jestem albo ślepy albo pryszczaty na oba oka ale nie umiem zlokalizować na planie miasta gdzie ta wystawa. Może ktoś mnie oświeci :oops: google.pl -> mapy - wklejasz "Prague Exhibition Centre PVA Letňany" -> szukaj i masz :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki już się odnalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 MisRC, bedziesz w polsce? mopwiles ze uczysz sie w anglii... mówiłem zobacze jak ze szkołą jak coś przylece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Byłem tam w 2008r. i jak dla mnie szkoda czasu. Nic cekawego a ceny wieksze niż u nas. Ale może coś się zmieniło przez te dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Byłem tam w 2008r. i jak dla mnie szkoda czasu. Nic cekawego a ceny wieksze niż u nas. Ale może coś się zmieniło przez te dwa lata. Nie pojedziesz - nie zobaczysz :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 zawsze balsa byla tania... ostatnio za 600koron czyli okolo 100zl kupilem tam sześćdziesiątpare desek roznej grubosci od 0,8 do 8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jestem albo ślepy albo pryszczaty na oba oka ale nie umiem zlokalizować na planie miasta gdzie ta wystawa. Może ktoś mnie oświeci :oops: Nie chcę nikogo pouczać, ale pisze się oboje oczu oka ma rosół (oka z tłuszczu) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Nie chcę nikogo pouczać, ale pisze się oboje oczu Sam nie wiem jak to napisać żeby Cię nie urazić hmm.... OK. Masz racje powinno być: "oba oka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 a więc My się wybieramy w niedziele 3.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja będę w piątek z Modelemaxami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 aha, my tylko niedziela.. dajcie znac wczesniej czy mozna jeszcze tam gdzies kupic balse.. bo na tym mi zalezy.. no i fotki.. zebym w ciemno nie jechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.