Artur z kołobrzegu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Cześć zakupiłem od skalenia ładowarkę z balanserem firmy wow rc za koło 50 zł i pakiet 3s 1200 również tej samej firmy . podłączyłem dzisiaj cały ten sprzęt do pierwszego łądowania i się zdziwiłem :shock: pakiet zimny a ładowarka zdeczka się grzeje ( jeśli się ją weźmie do ręki jest wyraźnie ciepła ) ładowarka jest ciepła ale nie aż tak żeby się jej nie dało w rekach utrzymać obudowa się nie topi nic nie śmierdzi . taki stan rzeczy jest normalny czy już powinienem się martwić :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 to normalny stan ze urzadzenia elektronicze sie grzeja. dla pakietu 1200 prad 800mA jaki daje ladowarka nie powinien powodowac zadnego grzania pakietu. gdyby sie grzal to by oznaczalo klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja kupiłem identyczną ładowarkę ale marki e-sky na allegro dla kumpla, dla którego kompletuję model i aparaturę i tak: - potwierdzam - ładowarka się zdziebko grzeje - ale raczej tym bym się nie martwił (gdyby grzał się pakiet, to co innego). Przetestowałem ją na pakiecie 2s 1800 mAh - ładuje prądem ~650 mA - ładuje do końca - tzn. po podpięciu do mikroprocesorowej ładowarki tej ostatniej nie pozostało już nic do ładowania - napięć w trakcie ładowania nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.