BartR Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum Mam na imię Bartek, jestem z Warszawy. Trafiłem tutaj szukajac informacji o samolotach Rc, chciałem poczytać, poznać, dowiedzieć się o tym co i jak i z czym się to je. Na samym czytaniu się nie skończyło po 2 dniach przeglądania forum trafiłem do sklepu modelarskiego i zakupilem model: Cesna 480 RTF I tak zaczyna się moja przygoda z RC Jak będzie dalej zobaczymy Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witaj Jak już oblatasz model to podziel się wyczerpująco wrażeniami, bo ja też planuje zakup cessny 480 ale wersję ARF(bo mam juz aparaturę i resztę sprzętu) więc jestem ciekaw czy warto. Dobrze by było usłyszeć od nowicjusza (bo ja także nim będę ) jak się tym lata, czy trudny w opanowaniu i jak sie spisuje w już bardziej jesienną pogodę Pozdrawiam i udanych lotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witamy i życzyczmy udanych startów i jeszcze bardziej udanych lądowań. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartR Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dziekuje za slowa otuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.