ppompka Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pracuj dalej ... ile kartonówek już skleiłeś ?To jesty chyba moja 3, albo 4 kartonówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 dobra 3/4 kartonówka, ale ona nadal nie jest skończona :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wiem, Wczoraj lepiłem stat. poziome. i jeden wyszedł mi zwichrowany, i chciałem go wyprostować i docisnąłem do siebie. Wyszedł placek, bo się skleił. Tearz szukam jakichś skanów żeby można było wydrykować jeszcze raz tą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 sam to zeskanuj i wydrukuj. daj zdjęcie zobaczymy czy coś się da zrobić z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 wiedziałem.... :roll: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dalej nic :evil: :? :roll: :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam na mojej nietypowej jak na to forum relacji Raczej typowej; jeszcze nigdy nie ukonczyłes tego co zacząłes relacjonować. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.