Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie będę polemizował Ale masz mojego wpisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mój wpis również masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 jeszcze 3 osoby i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 dzieki, jeszcze 2 osoby zostaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mi wywala Code not Valid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Code not Valid Mi także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To ja też proszę o pomoc. http://unitedhobbies.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10943 15922 oraz : http://unitedhobbies.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7069 15929 Z góry bardzo dziękuję za pomoc i na pewno się odwdzięczę tym samym jeśli trzeba będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 elektryki_rc, poszło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 elektryki_rc, poszło;) Dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 elektryki_rc, poszło;) Przede mną było 1 of 6 więc chyba Ci nie zaskoczyło. Ode mnie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Wydaje mi się ze zlicza z opóźnieniem. Ale dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Wydaje mi się ze zlicza z opóźnieniem. Ale dziękuję za pomoc. Niestety jednak nie bo dalej jest 2 of 6. Coś mi się zdaje, że ludzie po prostu nie czytają co się do nich pisze i nie podają swojego e-maila z konta hobbyking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Procedura wygląda tak, logujemy się na swoje konto HC, wchodzimy w link który podaję, klikamy zielony przycisk "swarm" w okienko "enter code" wpisujemy 5cyfr kod a następnie klikamy "join" i w następnym oknie co się pojawi podajemy jeszcze adres e-mail i zatwierdzamy. Wtedy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 elektryki_rc, Powinno dojść i ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 elektryki_rc, Powinno dojść i ode mnie. Dziękuję ! Regiel 5/6 silnik 4/6 Kto jeszcze pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Krzysiek, w pierwszej masz komplet, druga 4 z 6-ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 teraz juz poszlo.... z moim pakietem nie wypalilo bo mama kazala mi wylaczac komputer a wlaczylem dopiero po poludniu... wie z moim pakietem bedzie trzeba sprobowac jeszcze raz. Dam znac jak zbiore znowu pieniadze... bo narazie udalo mi sie kupic 4 sztuki serw gws park hpx F ! od jednego modelarza z Epheli , wiec mam narazie prawie komplet smiglaka ( jeszcze te 2 pakiety, gyro uzywane futaby , wtyczki itp , kabinka laminatowa , lopaty i metalowy ogonek [skrzynka]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ! KOMPLET Jeśli ktoś będzie też coś chciał zakupić to z chęcią pomogę ! Teraz zobaczymy jak to dalej działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ! KOMPLET Jeśli ktoś będzie też coś chciał zakupić to z chęcią pomogę ! Teraz zobaczymy jak to dalej działa... Jeśli nie dostałeś maila- a raczej nie dostaniesz Zaloguj się do konta, daj Join swarm, podaj kod i spróbuj z innym emailem dołączyć. Wymyśl sobie jakiś :Pnp elektrykirc@interia.pl. Mi w ten sposób zaskoczyło i przeniosło mnie do produktu z niższą ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.