eze Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam.Mam pytanie odnosnie kolegow czy ktos spotkal sie z rozbindowaniem odbiornika .Mam modul nadawczy assana .Wczesniej wszystko dzialalo bezproblemowo .Teraz po podlaczeniu nadajnika i odbiornika .Wszystko na 10 sec dziala bez problemu .Po tym kontrolka od modulu nadawczego zmienia sie na czerwono i odbiornik przestaje reagowac.Prawdopodobnie mam problem z modulem nadawczym.Prosze o wszelkie sugestie zauwazylem jedna zecz po wlaczeniu nadajnika z modulem assana.Ten pali sie na zielono oddaje dzwiek.Nastepnie po chwili kontrolka pali sie na czerwono miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A nie skonfigurowales aby serw tak ze zmuszasz Assan do wejscia w tryb parowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nie Mam 2 odbiorniki i na kazdym jest to samo.Po wlaczeniu modulu nadawczego swiatelko miga raz na zielono raz na czerwono .Nastpenie podlaczam kabel bindowania do odbiornika .Ruszam drązekiem 2 kanalu .Swiatelko zaczyna szybko mrygac .Podlaczam odbiornik do napiecia i slysze sygnal.A po kilku sekundach nadajnik zaczyna migac na zielono i czerwono naprzemian tak jakby niewidzial odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Przykrosc ale wyglada na nieboszczyka. Wyslij do sprzedawcy jezeli na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 gwary niema juz .Poprobuje jeszcze moze kabel od sygnalu gdzies sie odlutowal w co wątpie bo reaguje na dzwignie.W ostatecznosci bede zmuszony kupic nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 eze, czy już zbindowałeś bo ja mam to samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 A może kolego masz padnięte serwo, miałem problem z serwami (corona digital 9g z tranzystorami MosFet) które zwierało zasilanie i wszystko padało, ale był to analogowy odbiornik i widać było, że serwa szaleją, tutaj po zaniku zasilania może rozpoczynać nowe bindowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.