Bosman88 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ahoj wszystkim. Mam na Imię Grzegorz. Aktualnie jestem studentem Akademii Morskiej w Szczecinie (3 rok) Pseudonim Bosman jednak nie pochodzi ze studiów tylko z ZHP w którym działam od 13 lat. Modelarstwem zajmuję się około 10 lat głównie jest to modelarstwo szkutnicze. Na stałe mieszkam w Bytomiu Odrzańskim (woj lubuskie a raczej na granicy lubuskie-dolnośląskie) Wierny kibic FALUBAZU Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam kolegę po przyszłym fachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman88 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.