Pawel5250 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam forumowiczów! Postanowiłem dołączyć do tej modelarskiej społeczności, bo czytając to forum czułem się lekko bezosobowo Wszystkie odpowiedzi na moje pytania tutaj znalazłem co pozwala mi twierdzić iż jest to istna skarbnica wiedzy i doświadczenia ;D Trochę o mnie: -interesuje się modelarstwem od... nie pamiętam W każdym bądź razie zaczęło się od sprzątania modelarni - to była kara za rozrabianie w szkole. I w sumie to wyszło bardzo dobrze, choć na początku trochę się buntowałem -wszystkie modele budowałem "klasycznie" tzn nie kupowałem gotowców. Najpierw rzutki, potem szybowce. Jak miałem 13 lat, to właściciel modelarni oddał nam (mi i 4 kolegom) pierwsze nasze radio. Dwa kanały. Wtedy już wiedziałem że się nie wyleczę No i teraz jest dziś. Jeszcze raz witam wszystkich i życzę sukcesów w walce z grawitacją :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.