big-marr Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 czy może mi ktoś powiedzieć jak można uzyskać dostęp do do pisania np w istniejących postach lub mieć możliwość założenia jakiegoś własnego tematu na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Admin ( tzn modły do niego może pomogą :devil: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Trzeba regulamin przeczytać najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Z dniem 7.03.2010 decyzją zarządu forum każdy użytkownik, który chce pozostać na forum musi bezwzględnie poprawić dane w profilu na zgodne z obecnie przyjętymi zasadami. Na uzupełnienie w/wym. danych wyznacza się termin 30 dni. Po upływie tego terminu zostanie zablokowana możliwość pisania postów na forum użytkownikom, którzy nie uzupełnią swoich profili. _______________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 tylko uzupełniłem już i ciekawe do kogo teraz mam się zwrócić chciałem napisać w tej sprawie do kilku adminów ale lipa wiadomości do adminów ode mnie nie wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 II. POWITALNIA. Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 regulamin przeczytałem ale żadnej akceptacji tam nie widziałem a 2 to witam wszystkich na chwilę obecną moje dokonania są żadne ale bardzo mnie interesuje modelarstwo do tej pory niestety finanse i czas nie pozwalały mi rozwijać swoich zainteresowań forum traktuję jako pomoc z powodu braku doświadczenia. Zawsze chętnie posłucham jakiś mądrych rad doświadczonych modelarzy interesują mnie modele pod spalinkę ale i jakimś elektrykiem trenerkiem na początku też nie pogardzę może na razie tyle o mnie jeśli ktoś jest ciekaw więcej nie ma problemu chętnie udzielę odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 I pewnie w 24h ten temat zostanie zamknięty, a ty zyskasz możliwość pisania we wszystkich działach. I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM. Warunkiem uczestnictwa w forum jest przejście przez proces rejestracji i "przywitanie" się z innymi bywalcami forum.. II. POWITALNIA. Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. POPRAWNA REJESTRACJA I ZAMIESZCZENIE NOTKI POWITALNEJ W POWITALNI ORAZ AKCEPTACJA UCZESTNICTWA STANOWI JEDNOCZEŚNIE O FAKCIE PRZYJĘCIA DO WIADOMOŚCI TREŚCI WARUNKÓW, ZASAD I REGULAMINU PANUJĄCEGO NA FORUM. JEST TEŻ POTWIERDZENIEM UŚWIADOMIENIA SOBIE PRZEZ UŻYTKOWNIKA JEGO ODPOWIEDZIALNOŚCI WYNIKAJĄCEJ Z UCZESTNICTWA W FORUM. Z tym czytaniem regulaminu, to ci nie wyszło :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 hmm przeglądałem regulamin dosyć uważnie wiem o zasadach pisania na forum i wstawiania treści autoryzowanych ale akceptacji nie widziałem może dla tego że konto mam już od dawna założone i już to zrobiłem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.