adamt10 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 witam serdecznie jestem tutaj nowy i potrzebuje pomocy czy ktos wykonuje z forum pod dany plan modelu wszystkie wyciecia z balsy itp wregi elementy kadlubu itp poniewaz potrzebuje elementy do zbudowania modelu a nie mam w domu takowego sprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam kolegę. Co do pytania , to odpowiem ,tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamt10 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 a masz do niego kontakt albo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Do wycinania z balsy elementów modelu, służy nożyk (najlepiej taki z odłamywanymi ostrzami) oraz piła włośnicowa. Ja mam w domu takie dwie piły i cztery nożyki. Ale nie wykonuję wycięć na zamówienie ;-) Nie napisałeś czym chcesz to mieć wycięte, stąd moja odpowiedź. A bardziej konkretnie, to możesz spytać na przykład tu: http://www.peem.pl/ Firmę tę prowadzi znany krakowski modelarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.