jedrekxxd Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam. Mam problem otóż w pakiecie cele mają napięcie: 3,70 2,60 3,70 i mam ładowarkę turnigy accucel i nie mogę zbalansować ani nic naładować od razu pokazuje się volt error pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Podłącz do ładowarki środkowa celę i doładuj programem Ni-MH do trochę ponad 3V. Wtedy podłącz całą baterię i zbalansuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 podłącz bez balansera i poładuj chwilę w trybie lipo tak do 10.6V przy czym kontroluj napiecie na celach miernikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tylko patrz cały czas czy pakiet nie puchnie, cały czas kontroluj napiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.